Informatie Koorprojecten

logo crCoen Ruivenkamp Muziekevenementen organiseert opera- en oratoriumkoorprojecten in Nederland en het buitenland. Voor elk nieuw project wordt een opera- of oratoriumwerk uitgezocht en een koor samengesteld uit belangstellenden. Projectkoren mogen zich verheugen in een groeiende populariteit. Het projectmatig toewerken in relatief korte tijd naar een resultaat (het geven van één of meer concerten) blijkt zeer veel zangliefhebbers aan te spreken.

De koorprojecten zijn bedoeld voor mannen en vrouwen die zingen als grote hobby hebben en graag willen deelnemen aan koorevenementen. Zij zijn daarbij gemotiveerd te streven naar een hoog uitvoeringsniveau. Dit hoeft de gezelligheid niet in de weg te staan, maar er zal zeker van de zangers en zangeressen gevraagd worden zich enthousiast en energiek in te zetten.

Ervaring met zingen in een koor en thuisstudie zijn noodzakelijk. Men hoeft (nog) geen noten te kunnen lezen, maar het opdoen van enige muziektheoretische kennis in de loop van de tijd is gewenst. Dit kan door zelfstudie, maar bij de dirigent kunt u ook een (korte) cursus muziektheorie volgen.

Een project kan alleen doorgang vinden bij voldoende belangstelling. Belangrijk is dan ook altijd dat men zich tijdig aanmeldt.

U bent van harte welkom!


Bent u geïnteresseerd in deelname aan koorprojecten van Coen Ruivenkamp Muziekevenementen?

Neemt u dan contact op met: Claudia Ruivenkamp, telefoon 06 - 15 43 88 64
    
U kunt ook de hieronder gevraagde gegevens sturen naar: infocoenruivenkamp.nl


Ik wil graag op de hoogte gehouden worden van nieuwe koorprojecten van Coen Ruivenkamp Muziekevenementen.
 
1. Naam:
2. Adres:
3. Telefoonnummer:
4. Stemsoort:  sopraan / tenor / alt / bas
5. Ik ben geïnteresseerd in:  oratoriumprojecten  / operaprojecten
6. Zangervaring